WORKSHOP

Afbeelding voor categorie WORKSHOP

 

Workshop AVG

Workshop Voorbereiden op de nieuwe privacywetgeving

U heeft waarschijnlijk al veel gelezen over de nieuwe privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Maar het is misschien niet altijd duidelijk wat u nu precies in de praktijk moet doen voor uw organisatie.

Wilt u weten wat u moet doen om uw organisatie in de praktijk af te stemmen op de AVG? Welke feitelijke acties moet u nemen? Welke documenten u daarvoor nodig heeft? Volg dan onze Workshop AVG.

Praktische benadering

In de workshop gaan we met u aan de slag om onder meer:

  • te inventariseren welke persoonsgegevens uw organisatie verwerkt en of dat mag;
  • het overzicht aan te leggen van de verschillende "stromen" persoonsgegevens;
  • na te gaan of uw organisatie "verantwoordelijke" of "bewerker" is, of allebei, en wat de verplichtingen van uw organisatie dan zijn;
  • in welke gevallen gegevens worden doorgegeven naar buiten de Europese Economische Ruimte en welke acties daar voor nodig zijn;
  • welke acties u moet nemen om de nieuwe rechten van de betrokkenen te faciliteren; 
  • welke overeenkomsten en documenten u nodig hebt;
  • welke processen u in moet richten;
  • hoe de privacyverklaring moet worden gemaakt.  

Om het meeste uit de workshop te halen en u het beste te kunnen helpen, vragen wij u vooraf een vragenlijst in te vullen over de verwerking van persoonsgegevens binnen uw organisatie.

De workshops worden gegeven door een ervaren privacy advocaat en privacy consultant. 

Workshop is inclusief het Ebook en Basispakket AVG

De workshop is inclusief het Ebook In 8 Stappen Voorbereiden op de Nieuwe Privacywet (AVG) zodat u alles nog een keer na kunt lezen, en inclusief onze basis-set privacydocumenten, het Basispakket AVG, die uw organisatie ondersteunen bij het voldoen aan de regels van de nieuwe privacywet.

Voor het samenstellen van de documenten vragen wij u ook een aantal vragen te beantwoorden die in de vragenlijst staan. U ontvangt de documenten voorafgaand aan de workshop zodat u hier tijdens de workshop vragen over kunt stellen.

Voor het maken van de privacyverklaring ontvangt u een eenmalige voucher, zodat u deze na de workshop kunt invullen, aan de hand van de onderwerpen die zijn besproken.  

Aantal plaatsen beperkt  

Om tijd te besteden aan de specifieke situatie van uw organisatie en uw vragen is het aantal deelnemers per wokshop beperkt tot 10. 

Duur

De duur van een workshop is drie uur. Tenzij anders aangegeven bij de datum waarop de workshop wordt gehouden vangt de workshop om 9.00 uur aan en eindigt de workshop om 12.00 uur.

Locatie

De workshops worden gehouden in een vergaderruimte van Spaces in de Rode Olifant in Den Haag.

Het adres is:

Zuid Hollandlaan 7
2596 AL Den Haag

Datums

Op de volgende dagen wordt een workshop gehouden:

Kosten

De workshop kost EUR 595 ex BTW per deelnemer. In deze prijs zit inbegrepen het Ebook In 8 Stappen Voorbereiden op de Nieuwe Privacywet (AVG) (t.w.v. EUR 35 ex BTW) en het Basispakket AVG (t.w.v. EUR 395 ex BTW). 

Heeft u al het Ebook of een of producten uit het Basispakket besteld dan zullen wij het bedrag voor dit product / deze producten in mindering brengen op de kosten voor de workshop. Laat ons dit per e-mail weten: info@smithanddoe.com.

Inschrijving

U kunt zich inschrijven voor een workshop door hierboven te klikken op de link van de workshopdatum en het bestelproces te doorlopen. Wij vragen u daarbij een account aan te maken (als u deze nog niet heeft). 

Het aantal plekken per workshop is beperkt. Als er onverhoopt geen ruimte meer is op de door u gewenste datum dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor een andere datum of een andere plaats.