BENT U VOORBEREID OP DE NIEUWE PRIVACYWET?

 
De nieuwe privacywetgeving, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG / GDPR), gaat per 25 mei 2018 gelden.  

Bijna iedere organisatie in Nederland zal de regels van de nieuwe privacywetgeving moeten volgen. Grote bedrijven, de overheid maar ook het MKB, verenigingen en stichtingen.

Omdat niet ieder bedrijf een budget heeft om privacyconsultants in te huren, hebben we "privacytools" gemaakt om u op weg te helpen. Daarmee bieden wij een betaalbare oplossing om zelf te zorgen voor privacy compliance. Ook als u Functionaris Gegevensbescherming bent!

Als middelgrote of kleine organisatie kunt u vaak zelf aan de slag zonder een specialist. Met behulp van goede privacy documenten. Of, als u het even niet meer weet, met behulp van een jurist.


Hoe werkt het?

Begin met de Nieuwe Privacywet Quickscan. U beantwoordt de vragen, voert uw emailadres in en ontvangt een pdf. rapport met actiepunten en links naar onze privacy documenten die u daar bij kunnen helpen.

U kunt ook beginnen met de Privacy Checklist AVG. Dit is een korte checklist met de te nemen stappen.

Wilt u uitgebreidere informatie over hoe u uw organisatie kunt voorbereiden? Bestel dan direct het e-book "In 8 stappen voorbereiden op de nieuwe privacywet". Daarin staat een handzaam stappenplan om uw organisatie voor te bereiden op de nieuwe regels. Met behulp van onze privacy documenten.

Wilt u meteen naar een basis-set van privacy document? Bestel dan ons Basispakket AVG.

 

Waarom een account aanmaken?

Om te bestellen vragen wij u zich te registreren. Dan kunt u namelijk altijd weer bij uw documenten en facturen. En hoeft u niet steeds opnieuw uw gegevens in te vullen.

Als u liever geen account aanmaakt, stuur ons dan een email: info@smithanddoe.com.


Wat verandert er eigenlijk allemaal?

Wilt u weten wat er nu eigenlijk verandert in vergelijking met de huidige privacywet? Lees dan onze blogserie De top 10 veranderingen van de nieuwe privacywet.

Developed by Structura. Powered by nopCommerce. Copyright 2024 Smith&Doe. Alle rechten voorbehouden.