Afbeelding van Inhouse Privacywet Training

Inhouse Privacywet Training

Waarom een inhouse privacywet training?

Een belangrijk onderdeel van privacy-compliance is het crëeren van awareness over wat er wel en niet met persoonsgegevens mag worden gedaan, en welke acties nodig zijn om te zorgen voor naleving van de regels. Met een inhouse privacywet training kunt u de kennis en bewustwoording over privacyregels in uw organisatie vergroten.

€ 1200,00 excl. BTW

Start het bestel proces

Bestel uw product

Wat houdt de inhouse privacywet training in?

Tijdens deze vier uur durende privacywet training neemt een privacy-advocaat de privacyregels van de nieuwe privacywetgeving, de AVG door. Dit gebeurt aan de hand van een infographic, op basis van verschillende thema's.

De training wordt "in-house" gegeven op een locatie in Nederland en op een datum en tijdstip zoals we met u afspreken. Het aantal deelnemers is maximaal 50. Zo blijft er voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

Wat nemen de deelnemers mee naar huis?

Na de training hebben de cursisten een overzicht van de relevante privacyregels en weten ze waar de aandachtspunten zitten bij het verwerken van persoonsgegevens. Op die manier kunnen ze bij het uitvoeren van hun werkzaamheden rekening houden met de regels en "aan de bel trekken" als ze zien dat iets niet klopt. 

Anderen zeiden over deze training:

"Wat een verhelderende training. Dit is voor het eerst dat ik een goed beeld krijg van wat de privacyregels nu eigenlijk betekenen. Vooral het visuele element van de infographic maakt dat inzichtelijk."

1. Druk op BESTEL
2. Registreer en/of log in
3. Klik op de winkelwagen (topmenu)
4. Reken af met iDEAL
    (Liever per factuur betalen? Email ons: info@smithanddoe.com)

5. Download het document
6. We nemen contact met u op

Inhoud afhankelijk van training.

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan contact met ons op!

Developed by Structura. Powered by nopCommerce. Copyright 2024 Smith&Doe. Alle rechten voorbehouden.