BASISPAKKET


Basispakket Nieuwe Privacywet

(AVG / GDPR)

 Basis-set privacydocumenten om uw organisatie voor te bereiden op de nieuwe privacywetgeving

Vrijwel elke organisatie in Nederland krijgt vanaf 25 mei 2018 te maken met de Algemene Verordening Gegevensbescherming, de AVG (Engelse afkorting: de GDPR).

Met behulp van privacydocumenten kunt u uw organisatie ondersteunen bij het voldoen aan de nieuwe privacywet.

Welke privacydocumenten heeft u nodig?

Iedere organisatie is anders. Met onze Privacywet Quickscan kunt u voor uw organisatie nagaan welke documenten u nodig heeft. U beantwoordt de vragen in de Quickscan en ontvangt een helder rapport met links naar onze privacytools en -documenten.

Basispakket AVG privacydocumenten

Elke organisatie heeft in ieder geval een basis-set aan privacydocumenten nodig.

Dit zijn de documenten in het Basispakket AVG, die de meeste organisaties in ieder geval nodig hebben:

In dit Basispakket zit standaard één Bewerkersovereenkomst.

Wij kunnen het Basispakket AVG voor u maken

U kunt het Basispakket AVG als één product bestellen in onze webshop. U ontvangt dan van ons een aantal vragen aan de hand waarvan wij de documenten voor u kunnen maken. U ontvangt de documenten dan per e-mail.

U kunt het Basispakket AVG ook zelf samenstellen

U kunt ook zelf de privacydocumenten in het Basispakket afzonderlijk bestellen in onze webshop. Bij sommige producten moet u een aantal vragen beantwoorden om het document te maken.

Meer informatie over het bestelproces vindt u terug op de FAQ pagina Hoe werkt het?

Koop het Basispakket AVG en ontvang gratis de Privacyverklaring

Het Basispakket kost EUR 395 ex BTW. U ontvangt de Privacyverklaring gratis (t.w.v. EUR 45 ex BTW).

Als u de privacydocumenten in het Basispakket met minimaal één bewerkersovereenkomst zelf afzonderlijk bestelt, dan ontvangt u ook de Privacyverklaring gratis.

U ontvangt van ons een voucher om de Privacyverklaring zelf samen te stellen en te downloaden van onze webshop.

Heeft u meer dan één bewerkersovereenkomst nodig?

Wanneer u het Basispakket door ons laat samenstellen zullen wij u een aantal vragen stellen over uw situatie. Daaruit kan komen dat er meer dan één bewerkersovereenkomst nodig is. U kunt eventuele aanvullende bewerkersovereenkomsten die u nodig heeft bijbestellen.

Stelt u het Basispakket zelf samen? Volg dan de Privacywet Quickscan om na te gaan welke bewerkersovereenkomsten u nodig heeft.

Ebook In 8 Stappen Voorbereiden op de Nieuwe Privacywet (AVG)

Wij adviseren ook altijd het Ebook "In 8 stappen voorbereiden op de nieuwe privacywet" te lezen. Dit handzame document (.pdf) van ruim 100 pagina's neemt u stap voor stap mee in de belangrijkste onderwerpen van de nieuwe privacywet (AVG) en wat u kunt doen om uw organisatie op de nieuwe verplichtingen voor te bereiden.

In het Ebook staat gedetailleerder omschreven welke acties genomen kunnen worden dan in het rapport van de Privacywet Quickscan en in onze Nieuwe Privacywet Checklist.